Приложения

Ето ги нашите приложения

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: bgtitle in <b>/home/blizodom/puzelbg.com/apps.php</b> on line <b>88</b><br />

Мобилна игра за отключване на силата на мисълта

Отключете своите неподозирани интелектуални възможности с приложението Analytico - мобилна игра за развиване на аналитично мислене, провокиране на Вашата идейност и изобретателност и създаване на способности за решаване на сложни ситуации.
Аналитичните умения не са от нещата, които се изучават в училище, но са едно от основните умения на успешните хора, преодоляващи предизвикателствата и препятствията по пътя си. Развийте тези умения с играта Analytico - мобилно приложение изцяло на български език, съдържащо над 200 забавни и приятни пъзели, викторини, загадки, логическа капани и други интересни предизвикателства. Преминавайки ежедневно през игрите в приложението, Вие ще развивате своя умствен капацитет и аналитичното мислене, и ще придобивате способности за справяне с проблеми както в ежедневието, така и в работата.
Играта е подходяща както за възрастни, така и за деца над 10 годишна възраст. Предложените в приложението игри са едновременно забавни и надграждащи. Започнете ли веднъж да се занимавате с тях, няма да усетите как минава времето. Вълнуващо е да научавате нови неща. Тогава защо да не го превърнете в ежедневен навик? Пъзелите, гатанките и загадките, заложени в приложението ще Ви помогнат да управлявате всички процеси на паметта си чрез образно мислене и систематизиране на информацията.
Докато играете в приложението всекидневно, поне по няколко минути, Вие тренирате интелекта си и развивате необходимите умения, които да подобрят значително паметта, концентрацията и функционалността на интелекта ви, което от своя страна би довело до по-добри резултати при вземането на решения.
Играта Analytico съдържа:
1. Поетапно изпращане на предизвикателства за решаване. Всяко предизвикателство съдържа различен брой интересни и забавни пъзели и викторини за решаване. При регистриране в приложението получавате автоматично 4 предизвикателства, а след това в последователност през два дни получавате по 3 нови предизвикателства до достигане на общо 60 предизвикателства за период от близо два месеца. Задачите са от областта на логиката, математиката, физичните науки и много други, представени по интересен и увлекателен начин и насочени да провокурат вашата досетливост и аналитични способности.
2. При всяко успешно решаване на задачи от пъзлите получавате точки, които може да разменяте за определени ценности в играта и да обогатявате своя виртуален портфейл.
3. Използвайте ценносите за последвателно отключване на вашите цели - стъпките на развитието Ви в играта, които макрират вашия напредък.
4. Печелете виртуални значки.
5. Дуели с други потребители. Играта Ви предоставя уникалната възможност да се свързвате с множество други потребители и да си организирате дуели. В рамките на дуелите двамата побтребителя получават една и съща виртуална задача от огромната база данни на приложението и разполагат с два дни за решаването й. Потребителят, който даде повече верни решения, печели дуела, а с това и неговия залог - виртуална ценност, която може да бъде използвана в магазина на приложението.
6. Можете да използвате играта на неограничен брой android мобилни устройства, като може да преминавате от едно устройство към друго единствено с емейл и парола, без да губите напредъка, който сте осъществили до момента в играта.
7. От момента на допускането Ви до платеното съдържание на играта, разполагате с 12-месечен неограничен достъп.
Забележка: Analytico е предназначена единствено за android мобилни устройства и няма ограничения на броя на устройствата, на които се използва.
Базата данни на играта Analytico е от платформата на Puzelbg.com.
Преди инсталиране на приложението може да се наложи да настроите телефона си за разрешаване на инсталиране на приложения от неизвестен източник, тъй като приложението все още не е регистрирано в Google Play Store. Приложението не се издържа чрез реклами и не съдържа такива.


60 предизвикателства
Цена: 40 лв.